Overslaan en naar de inhoud gaan
Landwinkel
de Oosteinde

Liefde voor de bollenstreek

De bollenstreek, een prachtige streek vol met kwekers, telers en boeren. De roots van Tuincentrum de Oosteinde liggen in de bollenstreek en daarom zijn wij hieraan verbonden. Bij Landwinkel de Oosteinde in Hillegom vindt u onder andere producten uit deze streek. Zo verkopen wij speciaalbieren van de Hillegomse brouwerij Klein Duimpje en bieden wij ook lokale aardappelen aan.

Naast deze fantastische producten hebben wij nog véél meer lekkere boerendelicatessen. Al deze producten zijn afkomstig van boeren uit het mooie Nederland. Zo vindt u bij ons ook kazen, sappen, noten, droge worsten, koeken, thee, meel, chocolade... eigenlijk te veel om op te noemen.

Ook voor het ideale cadeau bent u bij Landwinkel de Oosteinde in Hillegom aan het juiste adres. Wij hebben verschillende cadeaupakketten samengesteld, zodat er altijd een pakket aan uw behoefte voldoet. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. 

Wij hopen u snel te zien bij Landwinkel de Oosteinde. U vindt ons bij de uitgang van Tuincentrum de Oosteinde in Hillegom. Te bereiken via de parkeerplaats of via het tuincentrum.

Bezoek Landwinkel de Oosteinde